Kanapka ze śledziem wędzonym i brzoskwinią na spodzie koperkowym
Kanapka ze śledziem wędzonym i brzoskwinią na spodzie koperkowym
Przygotowanie
- Do miski wkładamy tłuszcz
- Koperek drobno siekamy, dodajemy do miski z tłuszczem i całość dokładnie ugniatamy
- Kanapkę smarujemy tłuszczem z koperkiem
- Brzoskwinię kroimy na ćwiartki (pestkę usuwamy)
- Na kanapkę nakładamy brzoskwinię oraz śledzia i posypujemy przyprawami
Rady dietetyka
Sprawdź, czy każdy składnik tego przepisu odpowiada Twojej aktualnej diecie oraz towarzyszącym nietolerancjom.
Uwagi
Koniecznie zajrzyj do podpiętych, powiązanych przepisów – znajdziesz tam inne propozycje przyrządzenia kanapek.
Autor
Lista składników
- Śledź wędzony (40 g)
- Chleb pytlowy (żytni na zakwasie) (35 g)
- Brzoskwinia (20 g)
- Masło (15 g)
- Koper (świeży) (6 g)
- Sól kłodawska (0.5 g)
- Pieprz czarny (0.5 g)
Potrzebny sprzęt
Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.