Jogurtowa polewa cytrynowa
![GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5cf78b0deb-8926-45d4-9740-ad64d16bd1bc GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5cf78b0deb-8926-45d4-9740-ad64d16bd1bc](https://www.ajwendieta.pl/wp-content/uploads/2022/08/GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5cf78b0deb-8926-45d4-9740-ad64d16bd1bc.jpg)
![GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5cf78b0deb-8926-45d4-9740-ad64d16bd1bc GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5cf78b0deb-8926-45d4-9740-ad64d16bd1bc](https://www.ajwendieta.pl/wp-content/uploads/2022/08/GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5cf78b0deb-8926-45d4-9740-ad64d16bd1bc.jpg)
Jogurtowa polewa cytrynowa
Przygotowanie
- Wszystkie składniki razem dokładnie mieszamy
Rady dietetyka
Sprawdź czy każdy składnik tego przepisu odpowiada Twojej aktualnej diecie oraz towarzyszącym nietolerancjom.
Uwagi
Koniecznie zajrzyj do podpiętych, powiązanych przepisów – znajdziesz tam inne, równie smaczne propozycje przyrządzenia polewy.
Autor
Lista składników
- Jogurt naturalny (250 g)
- Cukier trzcinowy (15 g)
- Sok z cytryny (bio) (1.5 ml)
Potrzebny sprzęt
Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.