Jaja na miękko

Jaja na miękko
Przygotowanie
- Do gotującej się wody za pomocą łyżki wkładamy jajka.
- Gotujemy 2-4 minuty (w zależności o wielkości jajek).
- Wyjmujemy łyżką i wkładamy na chwilę do zimnej wody.
Rady dietetyka
Do takiego posiłku warto dodać porcję dozwolonych warzyw w postaci zupy, sałatki lub zielonego koktajlu.
Uwagi
W podpiętych, powiązanych przepisach znajdziesz przepis na domowy chleb gryczany, który może posłużyć jako dodatek do jaj.
Autor
Lista składników
- Jajo kurze (153 g)
Potrzebny sprzęt
Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.