Jabłkowe szczęki
Jabłkowe szczęki
Przygotowanie
- Przygotowujemy zęby – migdały kroimy na 4-6 pionowych kawałków.
- Jabłko kroimy na ćwiartki, a następnie wykrawamy z nich po kolejnej cząstce.
- Do środka szczęki nakładamy dżem, a następnie w krawędzie jabłka wciskamy migdałowe zęby.
Rady dietetyka
Sprawdź, czy każdy składnik tego przepisu odpowiada Twojej aktualnej diecie oraz towarzyszącym nietolerancjom.
Autor
Lista składników
- Jabłko (180 g)
- Dżem truskawkowy niskosłodzony (42 g)
- Migdał (30 g)
Potrzebny sprzęt
Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.