Gulasz z marchewką
![GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c8543a033-9218-48ab-a2c1-d88e76cb4202 GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c8543a033-9218-48ab-a2c1-d88e76cb4202](https://www.ajwendieta.pl/wp-content/uploads/2018/08/GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c8543a033-9218-48ab-a2c1-d88e76cb4202.jpg)
![GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c8543a033-9218-48ab-a2c1-d88e76cb4202 GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c8543a033-9218-48ab-a2c1-d88e76cb4202](https://www.ajwendieta.pl/wp-content/uploads/2018/08/GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c8543a033-9218-48ab-a2c1-d88e76cb4202.jpg)
Gulasz z marchewką
Przygotowanie
- Marchewkę kroimy w drobną kostkę.
- Mięso mielone podsmażamy w rondelku na maśle klarowanym lub oleju kokosowym, po paru minutach dodajemy marchewkę i kilka łyżek wody.
- Dusimy na małym ogniu pod przykryciem. Pilnujemy, by się nie przypalało, w razie potrzeby dodajemy wodę.
- Dusimy do momentu, aż warzywa zmiękną.
Rady dietetyka
Sprawdź, czy każdy składnik tego przepisu odpowiada Twojej aktualnej diecie oraz towarzyszącym nietolerancjom.
Autor
Lista składników
- Wołowina mięso mielone (300 g)
- Marchew (260 g)
- Masło klarowane ghee (30 g)
- Woda (25 ml)
Potrzebny sprzęt
Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.