Grillowane warzywa z boczniakami
![GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5cb8d24762-20ae-4ab6-bb8f-78f233d6641d GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5cb8d24762-20ae-4ab6-bb8f-78f233d6641d](https://www.ajwendieta.pl/wp-content/uploads/2018/08/GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5cb8d24762-20ae-4ab6-bb8f-78f233d6641d.jpg)
![GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5cb8d24762-20ae-4ab6-bb8f-78f233d6641d GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5cb8d24762-20ae-4ab6-bb8f-78f233d6641d](https://www.ajwendieta.pl/wp-content/uploads/2018/08/GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5cb8d24762-20ae-4ab6-bb8f-78f233d6641d.jpg)
Grillowane warzywa z boczniakami
Przygotowanie
- Warzywa obrać i pokroić w plastry
- Na patelni grillowej rozgrzać tłuszcz.
- Warzywa smażyć z grzybami po kilka minut z każdej strony, doprawić i przykryć pokrywką, dusić 2-3 minuty.
Rady dietetyka
Sprawdź, czy każdy składnik tego przepisu odpowiada Twojej aktualnej diecie oraz towarzyszącym nietolerancjom.
Uwagi
Koniecznie zajrzyj do podpiętych, powiązanych przepisów – znajdziesz tam inne propozycje przyrządzenia boczniaków z warzywami.
Autor
Lista składników
- Cukinia zielona (300 g)
- Boczniak (świeży) (100 g)
- Pietruszka korzeń (80 g)
- Smalec z gęsi (12 g)
- Czosnek (10 g)
- Sól kłodawska (2.5 g)
Potrzebny sprzęt
Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.