Frytki z pietruszki
Frytki z pietruszki
Przygotowanie
- Pietruszkę obieramy i kroimy w paski
- Jeśli mamy nożyk karbowany to kroimy jak frytki
- Wkładamy do miski, dodajemy olej kokosowy
- Lekko solimy i mieszamy
- Na blaszkę kładziemy papier do pieczenia
- Nakładamy pokrojoną pietruszkę
- Wkładamy do nagrzanego piekarnika 180 st. C na 20 min
Autor
Lista składników
- Pietruszka korzeń (240 g)
- Olej kokosowy nierafinowany (50 g)
- Sól kłodawska (2.5 g)
Potrzebny sprzęt
Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.