Flatbread
Flatbread
Przygotowanie
- Wszystkie składniki mieszamy razem lub miksujemy.
- Na blaszce rozkładamy papier do pieczenia, a piekarnik ustawiamy na 180 st. C
- Rozlewamy masę na papierze na kształt prostokąta (możemy użyć też kwadratowej formy do pieczenia).
- Pieczemy nasz chlebek przez 25 minut.
- Po ostygnięciu kroimy go na mniejsze części.
- Flatbread może posłużyć jako zamiennik pieczywa, baza do mini pizzy lub jako grzanki w zupie.
Rady dietetyka
Sprawdź, czy każdy składnik tego przepisu odpowiada Twojej aktualnej diecie oraz towarzyszącym nietolerancjom.
Uwagi
Flatbread może posłużyć jako zamiennik pieczywa, baza do mini pizzy lub jako grzanki w zupie.
Autor
Lista składników
- Jajo kurze (153 g)
- Śmietanka kokosowa (150 g)
- Mąka kokosowa (50 g)
- Płatki drożdżowe (40 g)
- Sól kłodawska (2.5 g)
- Majeranek suszony (1 g)
Potrzebny sprzęt
Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.