Dyniowe musli
![GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c8f93a4db-4f6e-448f-b03d-9665d18f7f81-1 GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c8f93a4db-4f6e-448f-b03d-9665d18f7f81-1](https://www.ajwendieta.pl/wp-content/uploads/2018/07/GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c8f93a4db-4f6e-448f-b03d-9665d18f7f81-1.jpg)
![GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c8f93a4db-4f6e-448f-b03d-9665d18f7f81-1 GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c8f93a4db-4f6e-448f-b03d-9665d18f7f81-1](https://www.ajwendieta.pl/wp-content/uploads/2018/07/GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c8f93a4db-4f6e-448f-b03d-9665d18f7f81-1.jpg)
Dyniowe musli
Przygotowanie
- Zagotowujemy dynię z mlekiem kokosowym i daktylami.
- Kiedy potrawa się zagotuje, zmniejszamy ogień, dodajemy cynamon i trzymamy jeszcze chwilę na niedużym ogniu, aż wszystkie składniki się połączą.
Rady dietetyka
Sprawdź, czy każdy składnik tego przepisu odpowiada Twojej aktualnej diecie oraz towarzyszącym nietolerancjom.
Uwagi
Musli możesz zjeść z ulubionymi dodatkami w postaci owoców i orzechów.
Autor
Lista składników
- Dynia makaronowa (780 g)
- Śmietanka kokosowa (300 g)
- Daktyl (25 g)
- Cynamon mielony (4 g)
Potrzebny sprzęt
Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.