Dyniowe kulki mocy
Dyniowe kulki mocy
Przygotowanie
- Orzechy laskowe moczymy przez noc, następnie odsączamy i odstawiamy do wyschnięcia.
- Daktyle zalewamy gorącą wodą.
- Wszystkie składniki oprócz masła z nerkowców (jeśli używamy) blendujemy na gładką masę.
- Formujemy małe kulki do środka wkładając po pół łyżeczki masła z nerkowców.
Rady dietetyka
Sprawdź, czy każdy skałdnik tego przepisu odpowiada Twojej aktualnej diecie oraz towarzyszącym nietolerancjom.
Autor
Lista składników
- Daktyl (150 g)
- Orzech laskowy (100 g)
- Mąka dyniowa (70 g)
- Olej kokosowy nierafinowany (50 g)
- Kakao w proszku (10 g)
Potrzebny sprzęt
Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.