Dip ziołowy
Dip ziołowy
Przygotowanie
- Awokado wydłubujemy łyżeczką ze skórki
- Miąższ przekładamy do naczynia, w którym będziemy blendować, skórę i pestkę wyrzucamy
- Dodajemy koperek, szczypiorek i miętę oraz sok wyciśnięty z 1 cytryny
- Blendujemy na gładki dip
- Doprawiamy solą
Rady dietetyka
Sprawdź, czy każdy składnik tego przepisu odpowiada Twojej aktualnej diecie oraz towarzyszącym nietolerancjom.
Uwagi
Koniecznie zajrzyj do podpiętych, powiązanych przepisów.
Autor
Lista składników
- Awokado (70 g)
- Sok z cytryny (bio) (45 ml)
- Koper (świeży) (24 g)
- Szczypiorek (20 g)
- Mięta (świeża) (12 g)
- Sól kłodawska (2.5 g)
Potrzebny sprzęt
Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.