Czekoladowy pudding z nasion chia
Czekoladowy pudding z nasion chia
Przygotowanie
- Wszystkie składniki umieszczamy w słoiku, słoik zakręcamy i potrząsamy nim do momentu, aż wszystkie składniki dokładnie się ze sobą połączą
- Słoik wkładamy do lodówki na min. 8 godz.
- Po tym czasie pudding podajemy
- Wierzch puddingu możemy udekorować ulubionymi owocami i orzechami
Rady dietetyka
Sprawdź czy każdy składnik tego przepisu odpowiada Twojej aktualnej diecie oraz towarzyszącym nietolerancjom.
Uwagi
Koniecznie zajrzyj do podpiętych, powiązanych przepisów – znajdziesz tam inne, równie smaczne propozycje przyrządzenia puddingów.
Autor
Lista składników
- Mleko kokosowe (310 ml)
- Chia – nasiona (40 g)
- Kakao w proszku (30 g)
- Syrop klonowy (20 g)
- Sól morska (0.5 g)
Potrzebny sprzęt
Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.