Cytrynowy szpinak podsmażany
Cytrynowy szpinak podsmażany
Przygotowanie
- Na patelni rozgrzewamy tłuszcz
- Kładziemy szpinak, posypujemy przyprawami (solą) i smażymy przez ok. 3-4 minuty
- Następnie ściągamy patelnię z kuchenki, skrapiamy szpinak sokiem z cytryny i mieszamy
Rady dietetyka
Sprawdź czy każdy składnik tego przepisu odpowiada Twojej aktualnej diecie oraz towarzyszącym nietolerancjom.
Uwagi
Koniecznie zajrzyj do podpiętych, powiązanych przepisów – znajdziesz tam inne, równie smaczne propozycje przyrządzenia szpinaku.
Autor
Lista składników
- Szpinak (455 g)
- Sok z cytryny (bio) (12 ml)
- Oliwa z oliwek extra virgin (5 ml)
- Sól morska (3 g)
Potrzebny sprzęt
Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.