Chleb żytni z masłem
![GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c567f0bac-f0ae-4086-8b02-20ef3ed43771 GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c567f0bac-f0ae-4086-8b02-20ef3ed43771](https://www.ajwendieta.pl/wp-content/uploads/2021/10/GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c567f0bac-f0ae-4086-8b02-20ef3ed43771.jpg)
![GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c567f0bac-f0ae-4086-8b02-20ef3ed43771 GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c567f0bac-f0ae-4086-8b02-20ef3ed43771](https://www.ajwendieta.pl/wp-content/uploads/2021/10/GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c567f0bac-f0ae-4086-8b02-20ef3ed43771.jpg)
Chleb żytni z masłem
Przygotowanie
- Kromki chleba smarujemy masłem
Rady dietetyka
Sprawdź, czy każdy składnik tego przepisu odpowiada Twojej aktualnej diecie oraz towarzyszącym nietolerancjom.
Uwagi
Koniecznie zajrzyj do podpiętych, powiązanych przepisów – znajdziesz tam propozycje przyrządzenia kanapek z dodatkami.
Autor
Lista składników
- Chleb żytni na zakwasie (70 g)
- Masło (7 g)
Potrzebny sprzęt
Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.