Chleb pytlowy z dobrej piekarni – kanapki
Chleb pytlowy z dobrej piekarni – kanapki
Przygotowanie
- Pokrój chleb
- Posmaruj masłem lub pastą wegańską (inspiracje znajdziesz w przepisach powiązanych)
- Nałóż ulubione warzywa, zgodnie z tym co możesz i lubisz jeść
Rady dietetyka
Chleb możesz posmarować masłem lub pastą. Możesz go zjeść na słodko lub wytrawnie. Pamiętaj by składniki dopasować do swojego planu odżywiania i towarzyszących nietolerancji. Piktogramy z rodzajem diety znajdziesz pod przepisami powiązanymi.
Uwagi
W przepisach powiązanych znajdziesz również przepisy na chleb gryczany własnej roboty.
Autor
Lista składników
- Chleb pytlowy (żytni na zakwasie) (140 g)
- Masło (20 g)
Potrzebny sprzęt
Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.