Capresse
Capresse
Przygotowanie
- Pomidora i mozzarellę kroimy w plastry, a następnie układamy na przemian na talerzu w okrąg
- Całość posypujemy posiekaną zieleniną, oliwkami oraz orzechami i skrapiamy tłuszczem
Rady dietetyka
Sprawdź, czy każdy składnik tego przepisu odpowiada Twojej aktualnej diecie oraz towarzyszącym nietolerancjom.
Uwagi
Koniecznie zajrzyj do podpiętych, powiązanych przepisów – znajdziesz tam inne propozycje przyrządzenia sałatki capresse.
Autor
Lista składników
- Pomidor (170 g)
- Ser Mozzarella (125 g)
- Orzech włoski (20 g)
- Bazylia (świeża) (12 g)
- Oliwa z oliwek extra virgin (10 ml)
- Olej MCT (10 ml)
- Oliwki czarne (9 g)
Potrzebny sprzęt
Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.