Bułeczki z szynką, serem i selerem
Bułeczki z szynką, serem i selerem
Przygotowanie
- Ser ścieramy na drobnych oczkach tarki do miski
- Zieleninę drobno siekamy i dodajemy do miski z serem
- Szynkę kroimy w kostkę i dodajemy do miski z serem
- Seler kroimy na małe kawałki, dodajemy do miski z serem i całość mieszamy
- Do osobnej miski wkładamy majonez oraz musztardę i mieszamy, po czym dodajemy mieszankę do pierwszej miski i całość dokładnie mieszamy
- Bułki kroimy na pół i smarujemy tłuszczem
- Do bułek wkładamy sałatę i pastę
Rady dietetyka
Sprawdź, czy każdy składnik tego przepisu odpowiada Twojej aktualnej diecie oraz towarzyszącym nietolerancjom.
Uwagi
Koniecznie zajrzyj do podpiętych, powiązanych przepisów – znajdziesz tam inne, równie smaczne propozycje przyrządzenia bułek.
Autor
Lista składników
- Bułka orkiszowo-żytnia (280 g)
- Szynka wieprzowa wędzona (150 g)
- Ser żółty (100 g)
- Majonez (100 g)
- Seler naciowy (45 g)
- Sałata masłowa (40 g)
- Masło klarowane ghee (30 g)
- Musztarda (20 g)
- Szczypiorek (5 g)
Potrzebny sprzęt
Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.