Brzoskwiniowa salsa
Brzoskwiniowa salsa
Przygotowanie
- Brzoskwinie obieramy, usuwamy pestki i drobno siekamy
- Cebulę obieramy i drobno siekamy
- Chili drobno siekamy (pestki usuwamy)
- Wszystkie składniki razem dokładnie mieszamy i wkładamy na ok. 6 godz. do lodówki
Rady dietetyka
Sprawdź czy każdy składnik tego przepisu odpowiada Twojej aktualnej diecie oraz towarzyszącym nietolerancjom.
Uwagi
Koniecznie zajrzyj do podpiętych, powiązanych przepisów – znajdziesz tam inne, równie smaczne propozycje przyrządzenia salsy.
Autor
Lista składników
- Brzoskwinia (240 g)
- Cebula czerwona (50 g)
- Chili (40 g)
- Miód lipowy (6 g)
- Sok z limonki (bio) (3 g)
- Sok z cytryny (bio) (3 ml)
- Pieprz kajeński (1.5 g)
Potrzebny sprzęt
Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.