Brokułowo-paprykowa sałatka
![GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c6f673baa-a1c8-4b66-a17c-0152a3f7f385 GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c6f673baa-a1c8-4b66-a17c-0152a3f7f385](https://www.ajwendieta.pl/wp-content/uploads/2021/10/GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c6f673baa-a1c8-4b66-a17c-0152a3f7f385.jpg)
![GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c6f673baa-a1c8-4b66-a17c-0152a3f7f385 GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c6f673baa-a1c8-4b66-a17c-0152a3f7f385](https://www.ajwendieta.pl/wp-content/uploads/2021/10/GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c6f673baa-a1c8-4b66-a17c-0152a3f7f385.jpg)
Brokułowo-paprykowa sałatka
Przygotowanie
- Brokuł dzielimy na różyczki i gotujemy we wrzącej, osolonej wodzie przez ok. 6-7 minut, a następnie odcedzamy
- Paprykę kroimy w paski
- Cykorię rozdzielamy na liście
- Wszystkie warzywa układamy na talerzu i polewamy sosem
Rady dietetyka
Sprawdź, czy każdy składnik tego przepisu odpowiada Twojej aktualnej diecie oraz towarzyszącym nietolerancjom.
Uwagi
Koniecznie zajrzyj do podpiętych, powiązanych przepisów – znajdziesz tam propozycje przyrządzenia innych, równie smacznych sałatek.
Autor
Lista składników
- Papryka czerwona (230 g)
- Brokuł (140 g)
- Sos vinaigrette (50 g)
Potrzebny sprzęt
Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.