Bobry z awokado

Bobry z awokado
Przygotowanie
- Awokado kroimy na pół, usuwamy pestkę i odcinamy z każdej połówki awokado po plastrze
- Z odciętych plastrów wycinamy kawałki na kształt łapek, pyszczka i zębów
- Następnie ze skóry awokado odcinamy kółka na kształt ogona i małe kółka na kształt uszek
- Awokado układamy na talerzu na kształt bobrów i dekorujemy pozostałymi składnikami, tak jak na załączonym obrazku
Rady dietetyka
Sprawdź, czy każdy składnik tego przepisu odpowiada Twojej aktualnej diecie oraz towarzyszącym nietolerancjom.
Uwagi
Koniecznie zajrzyj do podpiętych, powiązanych przepisów – znajdziesz tam propozycje przyrządzenia innych dziecięcych dań.
Autor
Lista składników
- Awokado (160 g)
- Paluszki żytnie (2 g)
- Sezam czarny (1 g)
Potrzebny sprzęt
Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.