Błyskawiczne lody truskawkowe
Błyskawiczne lody truskawkowe
Przygotowanie
- Truskawki wrzucamy do blendera i blendujemy na jednolity mus
- Dodajemy pozostałe składniki i ponownie blendujemy
- Przed podaniem wkładamy lody na kilka minut do zamrażarki
Rady dietetyka
Sprawdź czy każdy składnik tego przepisu odpowiada Twojej aktualnej diecie oraz towarzyszącym nietolerancjom.
Uwagi
Koniecznie zajrzyj do podpiętych, powiązanych przepisów – znajdziesz tam inne, równie smaczne propozycje przyrządzenia lodów.
Autor
Lista składników
- Truskawka mrożona (500 g)
- Jogurt naturalny (150 g)
- Miód lipowy (120 g)
- Sok z cytryny (bio) (1.5 ml)
Potrzebny sprzęt
Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.