Bananowe kasztanki
![GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c85e5440d-1164-4801-9b7b-593bb5137ec0-1 GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c85e5440d-1164-4801-9b7b-593bb5137ec0-1](https://www.ajwendieta.pl/wp-content/uploads/2018/07/GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c85e5440d-1164-4801-9b7b-593bb5137ec0-1.jpg)
![GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c85e5440d-1164-4801-9b7b-593bb5137ec0-1 GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c85e5440d-1164-4801-9b7b-593bb5137ec0-1](https://www.ajwendieta.pl/wp-content/uploads/2018/07/GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c85e5440d-1164-4801-9b7b-593bb5137ec0-1.jpg)
Lista składników
- Banan (240 g)
- Olej kokosowy nierafinowany (150 g)
- Mąka kasztanowa (100 g)
- Woda (10 ml)
- Soda oczyszczona (4 g)
Potrzebny sprzęt
Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.