fbpx
Szukaj
open close

Miód – podrobiony?

Slide
Pobierz aplikację

i zacznij pracę nad swoją dietą!

Tagi

Postaw mi kawę na buycoffee.to
miod.jpg

Miód ma wiele cennych właściwości, ale podrobiony może być samym cukrem. Jak można podrobić miód?

Polecane materiały:

Wszelkie prawa zastrzeżone

ważne informacje, przeczytaj zanim zastosujesz lub skopiujesz.

Zdjęcie pixabay.pl

 

Autor



Iwona Wierzbicka

Miód ma wiele cennych właściwości, ale podrobiony może być samym cukrem. Jak można podrobić miód?

Polecane materiały:

Wszelkie prawa zastrzeżone

ważne informacje, przeczytaj zanim zastosujesz lub skopiujesz.

Zdjęcie pixabay.pl

 

Postaw mi kawę na buycoffee.to

Autor

Iwona Wierzbicka
14 września 2014

Tagi

Komentarzy: 1

  1. Przemek 25 września 2014 o 16:50

    Z miodem tak samo jak z JAJKAMI, też trzeba kupować (i obserwować/zaznajomić się) od Wiejskiego gospodarza 🙂 .

Pozostaw komentarz

Trzeba się zalogować, aby dodawać komentarze.

Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.

Podobne tematy

Hashimoto – nie jedz TEGO!!

Hashimoto to choroba całego ciała, a nie tylko tarczycy. Czy wiesz, że chorobę można wprowadzić w remisję? Wycofać... Jedyny ratunek to dieta, nie ma innej drogi. Skończ z tym chlebem!!!

WIĘCEJ >

Alkohol – dieta, insulinooporność, autoimmunologia

Dowiedz się jaki wpływ ma alkohol na Twoją dietę, insulinooporność i choroby autoimmunologiczne. Jak wpływa na wątrobę. Czy pić i jaki pić.

WIĘCEJ >

Dlaczego diety nie działają? cz.1

Dlaczego tak się dzieje, że na jednych diety działają a na innych nie? Czasami nie działa nic, a czasami po prostu trzeba indywidualnie znaleźć najbardziej pasującego puzzla do układanki. Każda osoba chcą schudnąć, w szczególności…

WIĘCEJ >
mąka migdałowa

Dlaczego mąka migdałowa nie nadaje się do wypieków?

Ponieważ zawiera za dużo kwasów tłuszczowych wielonienasyconych, które są niestabilne termicznie i atmosferycznie. Jeśli ktoś jest fanem orzechów lub pestek, najlepiej jeśli będzie je spożywał je w formie pierwotnej.

WIĘCEJ >