Szef kuchni Paweł Jackowski opowiada o tym, jak oczyszczać mięso ze zgrubień, tłuszczu czy ścięgien. Niby proste, a jednak nie każdy zdaje sobie sprawę z tego, jakie to ważne podczas przygotowania posiłku i jak to prawidłowo zrobić.
Chcesz się nauczyć gotować? Sprawdź:
Autor
Paweł Jackowski
Szef kuchni Paweł Jackowski opowiada o tym, jak oczyszczać mięso ze zgrubień, tłuszczu czy ścięgien. Niby proste, a jednak nie każdy zdaje sobie sprawę z tego, jakie to ważne podczas przygotowania posiłku i jak to prawidłowo zrobić.
Chcesz się nauczyć gotować? Sprawdź:
Autor
Tagi
Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.
Podobne tematy
Jak wybrać dobry nóż?
Nóż to najlepszy przyjaciel kucharza. Tylko jak wybrać dobry nóż? Sprawdź, jak to zrobić! Są różne rodzaje noży i jest od groma firm, które je produkują. Tak naprawdę najistotniejsza jest jedna kwestia – nóż ma…
WIĘCEJ >Grasica – co z nią zrobić?
Grasica zalicza się do podrobów. Jest to organ dokrewny młodych ssaków, który zanika wraz z wiekiem. U ludzi grasica zaczyna się zmniejszać i zanikać po 3. roku życia. Jest ona odpowiedzialna za wzrost, zdolności rozrodcze…
WIĘCEJ >Smoothies dla całej rodziny
Smoothie to świetny sposób by kilka składników odżywczych dostarczyć w szybki i przyjemny sposób, dzieci nie zawsze chcą jeść warzywa, czasami jedzą tylko chleb i słodycze, pewnie nie raz słyszysz - jedz zielone bo mają
WIĘCEJ >Wieprzowina w diecie osób aktywnych fizycznie
Wieprzowina nie jest najtłustszym mięsem. Łosoś ma więcej tłuszczów nasyconych niż kotlet schabowy. 50% tłuszczów w schabowszczaku jest takich samych jak w oliwie z oliwek?
WIĘCEJ >