fbpx
logo
Szukaj
open close

Podroby – jak je przyrządzać i korzystać z ich wyjątkowych wartości odżywczych?

Chcesz zobaczyć więcej? Ta treść premium jest dostępna za dodatkową opłatą. Wykup dostęp i zobacz całość!

Slide
Pobierz aplikację

i zacznij pracę nad swoją dietą!

Tagi

Chcesz dowiedzieć się więcej o podrobach? Naucz się, jak je przyrządzić. Dowiedz się, dlaczego są tak wartościowe. Paweł Jackowski wraz z Iwoną Wierzbicką i Jakubem Jarońskim, odkryją przed Tobą charakterystykę podrobów oraz ich niezwykłe właściwości. Odkryj, dlaczego wątróbka jest naturalną multiwitaminą. Poznaj różne metody jej obróbki i to, jakie warzywne dodatki najlepiej komponują się z podrobami. Otrzymaj inspirację do zdrowego i smacznego gotowania!

Poruszymy między innymi takie tematy jak:

  • dlaczego wątróbka nazywana jest naturalną multiwitaminą?
  • sposoby na obróbkę wątróbki
  • dodatki warzywne do podrobów
  • dyskusje o produktach żywnościowych

Minimalne wymagania techniczne:

  • urządzenie z dostępem do Internetu
  • najnowsza wersja przeglądarki internetowej z włączoną obsługą plików Cookies i Java Script
  • program do odczytu plików formatu .pdf
  • program umożliwiający rozpakowanie plików formatu .rar

Autor



Paweł Jackowski
Długość: 00:13:51
Trudność: Łatwy

Kup Plan PREMIUM i otrzymaj dostęp do filmu za darmo!

Na okres trwania planu premium

Lub mozesz wykupić dożywotni dostęp do filmu płacąc raz:

9.99 zł

Kupuję

Autor

Paweł Jackowski
Długość: 00:13:51
Trudność: Łatwy

Kup Plan PREMIUM i otrzymaj dostęp do filmu za darmo!

Na okres trwania planu premium

Lub mozesz wykupić dożywotni dostęp do filmu płacąc raz:

9.99 zł

Kupuję

Chcesz dowiedzieć się więcej o podrobach? Naucz się, jak je przyrządzić. Dowiedz się, dlaczego są tak wartościowe. Paweł Jackowski wraz z Iwoną Wierzbicką i Jakubem Jarońskim, odkryją przed Tobą charakterystykę podrobów oraz ich niezwykłe właściwości. Odkryj, dlaczego wątróbka jest naturalną multiwitaminą. Poznaj różne metody jej obróbki i to, jakie warzywne dodatki najlepiej komponują się z podrobami. Otrzymaj inspirację do zdrowego i smacznego gotowania!

Poruszymy między innymi takie tematy jak:

  • dlaczego wątróbka nazywana jest naturalną multiwitaminą?
  • sposoby na obróbkę wątróbki
  • dodatki warzywne do podrobów
  • dyskusje o produktach żywnościowych

Tagi

Podobne tematy

kurs dietetyka klinicznego

Kurs Dietetyka Kliniczna – edycja 2017

Chcesz zobaczyć więcej? Ta treść premium jest dostępna za dodatkową opłatą. Wykup dostęp i zobacz całość!

WIĘCEJ >
histamina

Histamina – diagnostyka, dieta i suplementacja.

Chcesz zobaczyć więcej? Ta treść premium jest dostępna za dodatkową opłatą. Wykup dostęp i zobacz całość!

WIĘCEJ >
diety

Przegląd popularnych diet – KDK 6/29

Chcesz zobaczyć więcej? Ta treść premium jest dostępna za dodatkową opłatą. Wykup dostęp i zobacz całość!

WIĘCEJ >
glifosat

Glifosat – ukryty wróg, jak chronić zdrowie?

Chcesz zobaczyć więcej? Ta treść premium jest dostępna za dodatkową opłatą. Wykup dostęp i zobacz całość!

WIĘCEJ >