
Dieta PALEO w skrócie to: mięso, ryby, owoce morza, jaja, grzyby, orzechy, warzywa, owoce, miód. Posłuchaj krótkiego materiału:
Polecane posty o paleo:
- Radio Opole: otyłość, paleo i odchudzanie w internecie
- Dieta paleo – kalendarium ludzkości
- Dieta paleo dla menstream.pl
- Paleo – dieta praprzodków – artykuł
- Paleo jadłospisy
Uwaga – ważne informacje, przeczytaj zanim zastosujesz lub skopiujesz.
Autor

Iwona Wierzbicka
Dieta PALEO w skrócie to: mięso, ryby, owoce morza, jaja, grzyby, orzechy, warzywa, owoce, miód. Posłuchaj krótkiego materiału:
Polecane posty o paleo:
- Radio Opole: otyłość, paleo i odchudzanie w internecie
- Dieta paleo – kalendarium ludzkości
- Dieta paleo dla menstream.pl
- Paleo – dieta praprzodków – artykuł
- Paleo jadłospisy
Uwaga – ważne informacje, przeczytaj zanim zastosujesz lub skopiujesz.
Autor
Tagi
Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.
Podobne tematy
Radio Opole – Aktywność fizyczna i żywienie dzieci
Iwona Wierzbicka dla Radia Opole o żywieniu i aktywności dzieci. Jakie produkty należy wybierać, aby dieta dziecka była pełnowartościowa i wspomagała naturalny rozwój psychiczny i fizyczny dziecka.
WIĘCEJ >Jak przeżyć po wizycie u dietetyka klinicznego – cz. 1
Jesteś po pierwszej wizycie u dietetyka? Oto kilka przydatnych wskazówek!
WIĘCEJ >Topinambur – właściwości i przepisy
Topinambur to korzeń rośliny zwanej słonecznikiem bulwiastym. Do Europy dostał się dzięki odkryciom geograficznym, a do naszego pięknego kraju przyjechał na początku 1700 roku. W czasach prekolumbijskich uprawiali go Indianie Ameryki Północnej z plemienia Topinamboore….
WIĘCEJ >Radio Opole: Co tak naprawdę tuczy?
Co tak naprawdę tuczy? Węglowodany, karczek z grilla, a może złoty trunek? O tym Iwona Wierzbicka dla Radia Opole.
WIĘCEJ >