fbpx
Szukaj
open close

Radio Opole: Czytaj etykiety

Slide
Pobierz aplikację

i zacznij pracę nad swoją dietą!

Tagi

Postaw mi kawę na buycoffee.to
smalec-domowy.jpg

Smalec z tłuszczem roślinnym i proszkiem buraczanym?!? – to jest możliwe! Jak czytać etykiety i kupować „czyste” produkty radzi Iwona Wierzbicka na antenie Radio Opole.

Chcesz wiedzieć więcej jak nie wpadać w pułapki etykiet – zapraszam do działu Ajwen na Tropie.

Dla ciekawych tematu zapraszam na nasze szkolenie Jedzenie bez chemii:

Ajwen-jedzenie-bez-chemii.jpg-1024x682

 

 

Autor



Iwona Wierzbicka

Smalec z tłuszczem roślinnym i proszkiem buraczanym?!? – to jest możliwe! Jak czytać etykiety i kupować „czyste” produkty radzi Iwona Wierzbicka na antenie Radio Opole.

Chcesz wiedzieć więcej jak nie wpadać w pułapki etykiet – zapraszam do działu Ajwen na Tropie.

Dla ciekawych tematu zapraszam na nasze szkolenie Jedzenie bez chemii:

Ajwen-jedzenie-bez-chemii.jpg-1024x682

 

 

Postaw mi kawę na buycoffee.to

Autor

Iwona Wierzbicka
16 października 2013

Tagi

Pozostaw komentarz

Trzeba się zalogować, aby dodawać komentarze.

Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.

Podobne tematy

Dynia – czy warto ją jeść?

Sezon na dynię trwa. Szczególnie jesienią chętnie sięgamy po to warzywo (a tak właściwie owoc – ze względu na zawartość nasion). Dlaczego warto po nią sięgać? Smak dyni jest neutralny – można ją jeść zarówno…

WIĘCEJ >

Zmiany żywieniowe na przestrzeni wieków

Szacuje się, że obecnie w Stanach Zjednoczonych do żywności dodaje się ponad 2500 różnych substancji. Przeciętny Amerykanin spożywa około 5 kilogramów różnych dodatków do żywności rocznie.

WIĘCEJ >
napoje dla dzieci, dziecko, sok

Napoje dla dzieci – aromaty

Wiele soczków czy napojów zawiera "aromaty". To składnik, na który wiele osób nie zwraca uwagi. Dzieci kochają wyrazisty smak, a rodzic ma pewność, że to coś co jest w butelce jest faktycznie z tego co

WIĘCEJ >
paleo, kalendarium, dlaczego paleo

Dlaczego paleo? Kalendarium ludzkości

Dlaczego paleo? Prześledźmy 2,5 miliona lat ewolucji i zestawmy 10 tys. lat temu kontra ostatnie 100 lat. Ludzie pradawni: Nie jedli nabiału – nie było prostą sprawą złapać dzikie zwierzę i je wydoić. Nie spożywali…

WIĘCEJ >