Smalec z tłuszczem roślinnym i proszkiem buraczanym?!? – to jest możliwe! Jak czytać etykiety i kupować „czyste” produkty radzi Iwona Wierzbicka na antenie Radio Opole.
Chcesz wiedzieć więcej jak nie wpadać w pułapki etykiet – zapraszam do działu Ajwen na Tropie.
Dla ciekawych tematu zapraszam na nasze szkolenie Jedzenie bez chemii:
Autor
Iwona Wierzbicka
Smalec z tłuszczem roślinnym i proszkiem buraczanym?!? – to jest możliwe! Jak czytać etykiety i kupować „czyste” produkty radzi Iwona Wierzbicka na antenie Radio Opole.
Chcesz wiedzieć więcej jak nie wpadać w pułapki etykiet – zapraszam do działu Ajwen na Tropie.
Dla ciekawych tematu zapraszam na nasze szkolenie Jedzenie bez chemii:
Autor
Tagi
Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.
Podobne tematy
Dynia – czy warto ją jeść?
Sezon na dynię trwa. Szczególnie jesienią chętnie sięgamy po to warzywo (a tak właściwie owoc – ze względu na zawartość nasion). Dlaczego warto po nią sięgać? Smak dyni jest neutralny – można ją jeść zarówno…
WIĘCEJ >Zmiany żywieniowe na przestrzeni wieków
Szacuje się, że obecnie w Stanach Zjednoczonych do żywności dodaje się ponad 2500 różnych substancji. Przeciętny Amerykanin spożywa około 5 kilogramów różnych dodatków do żywności rocznie.
WIĘCEJ >Napoje dla dzieci – aromaty
Wiele soczków czy napojów zawiera "aromaty". To składnik, na który wiele osób nie zwraca uwagi. Dzieci kochają wyrazisty smak, a rodzic ma pewność, że to coś co jest w butelce jest faktycznie z tego co
WIĘCEJ >Dlaczego paleo? Kalendarium ludzkości
Dlaczego paleo? Prześledźmy 2,5 miliona lat ewolucji i zestawmy 10 tys. lat temu kontra ostatnie 100 lat. Ludzie pradawni: Nie jedli nabiału – nie było prostą sprawą złapać dzikie zwierzę i je wydoić. Nie spożywali…
WIĘCEJ >