
Mój bulion – zdrowy, odżywczy, tłusty i przede wszystkim pyszny.
Po ugotowaniu wpakowałam go do lodówki i zapomniałam, że wyjeżdżam, nie chciałam, aby się zmarnował. Zrobiła się galareta… super! Bogactwo! Poporcjowałam do pojemników Avent (dla niemowląt) i włożyłam do zamrażarki.
Sprawdź nasze przepisy:
Więcej przepisów znajdziesz w aplikacji Pogotowie Dietetyczne.

Autor

Iwona Wierzbicka
Mój bulion – zdrowy, odżywczy, tłusty i przede wszystkim pyszny.
Po ugotowaniu wpakowałam go do lodówki i zapomniałam, że wyjeżdżam, nie chciałam, aby się zmarnował. Zrobiła się galareta… super! Bogactwo! Poporcjowałam do pojemników Avent (dla niemowląt) i włożyłam do zamrażarki.
Sprawdź nasze przepisy:
Więcej przepisów znajdziesz w aplikacji Pogotowie Dietetyczne.

Autor
Tagi
Komentarzy: 4
Pozostaw komentarz
Trzeba się zalogować, aby dodawać komentarze.
Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.
Podobne tematy
Jak kroić nożem?
Krótki instruktaż, jak kroić nożem, aby nie zrobić sobie krzywdy. Więcej tego typu filmów znajdziesz na naszym kanale na YouTubie. Chcesz się nauczyć gotować? Sprawdź: Potrawy z ryb i owoców morza Potrawy z mięsa Podroby,…
WIĘCEJ >Niezbędnik kuchenny
Niezbędnik kuchenny, czyli czego nie może zabraknąć w naszej kuchni. Sprawdź, jaki sprzęt jest konieczny, by szybko i sprawnie przygotowywać różne dania. Kuchnia – dla jednych jest to miejsce, gdzie „dostaje się jeść”, dla innych…
WIĘCEJ >Nóż karbowany – jak go używać?
Nóż karbowany może w ciekawy sposób odmienić nasze posiłki. Będą nie tylko pyszne, lecz także miłe dla oka. Po co używać takiego noża i do czego może się przydać? Sprawdź! Nóż karbowany ma wyprofilowany kształt….
WIĘCEJ >Jajka po benedyktyńsku – jak je zrobić?
Jajka po benedyktyńsku (nazywane też „poszetowymi”) są bardzo proste i szybkie w przygotowaniu. Sprawdź, jak można je zrobić. Jajka po benedyktyńsku to jajka gotowane bez skorupki. Jakim cudem to się trzyma i jeszcze zachowuje kolisty…
WIĘCEJ >
witam, a skąd wzięła Pani kości??? to znaczy czy pochodzą one ze znanego źródła? z krów wypasanych na trawie? czy po prostu są to pierwsze lepsze kości z supermarketu?
Od krów z łąki, w Opolu jest taki sklep Eko Smaki
Witam. Mam pytanie czy mozna spozywac taki rosół i żelatynę przy Twardzinie? Pozdrawiam serdecznie
można